Forum Sojuszu Asylum, serwera Underground MU
Gracz Asylum
1. Imię. - Wiktor
2. Nick z gry. - Horacjusz
3. RR. - 2
4. W których gildiach byłeś/aś do tej pory. Dlaczego już nie jesteś?
Obecnie nie byłem w żadnej Guild ponieważ Rozpoczynam Karierę na Tym Serwerze
Nazywam się Wiktor mam 20 Latek. Możecie nie kojarzyć iż gram tu 5 dni ale ogólnie w Mu gram bodajże 4 lat z czego większość na X-World a teraz X-syfie bo to już nie ten sam serw.
Wybrałem Postać SM ponieważ gram ją od początku przygody z Mu . Myślę że kilka osób mnie kojarzy z X-W (grałem pod nickami rudy091, popiel091 oraz postać obecna Wiktor910) takich jak : Martyna (liczę na OP za jolowanie tego sylpida xD ^^) , Dywek jak i Erni . Jestem dobrym, graczem dobrym kompanem ,osobą uczciwą dobra skończę to wychwalanie siebie bo wyjdzie ze CV pisze:D
Skończyłem technikum hotelarstwa a teraz przygotowuje się do poprawki matury (ach ta matma) interesuje sie samochodami ( oryginalne ^^ prawda^^) elektroniką a w ostatnim czasie próbuje swoje siły z iluminacjami ledowymi . Słucham muzyki każdego rodzaju oby miała fajne brzmienie i to coś w sobie .
Mam nadzieję że zostanę przyjęty do tego wspaniałego grona.
Cierpliwie czekam na wasze odpowiedzi .
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Rudy (2011-07-31 11:57:35)
A ja owszem na tak bo i ja i Erni znamy Cię z xw
Ty Mati coś ostatnio ciągle na nie jesteś... ;> Chyba nam się szykuje rozmowa wychowawcza ... ;>
Tak
Gracz Asylum
Jako że masz przyjaciół w naszej Guild więc nic innego mi nie pozostaje , jak napisać TAK ^^
Pozdrawiam:)
ManioTomkoPlamko*;
Jako ze Moja Mania Cie zna to ok ^^
na tak a ten kolega co na nie to zyd ^^
Gracz Asylum
ja rowniez przygotowuje sie do poprawki z majcy xD zycze powodzenia ;] OP choc jestem stosunkowo krotko w guild i nie wiem ile moje zdanie znaczy dla reszty ;]
Pozdrawiam
Dziadek.
Przypominam. Kazdy czlonek gildii ma prawo sie wypowiedziec. Nie ma tu mowy o starych/nowych graczach i ich wartosci glosu. Tak samo sie ma sprawa sojuszu. Skoro gramy ze soba, nie ma powodu by nie blokowac kogos, kto nam przyszkadza, przyklad sloneczka w fenomens.
Pozdrawiam.
sloneczko yyyyyyyyyyyyyyyyyy
Dziadek.
Ok to czekamy na dalsze glosy.
Nie sądze aby dalesze glosy miały sie pojawic.
Dziadek.
Odnajdz Aizen/Calipso/Tutu