Forum Sojuszu Asylum, serwera Underground MU
Witam mam na imie Boguslaw nick w grze bob65 w mu gram pare lat na roznych serw teraz tu zakotwiczylem na underground chetnie do was bym sie przylaczyl go ogarnietej @ bez oszolomow^^ interesuje mnie pilka nozna wedkarstwo mam "tylko" 47 lat i jestem za legalizacja trawy^^^sam jestem z miasteczka pod Bialymstokiem ,ktore zwie sie Sokolka/znane z cudu/moj nick w grze to bob65 anick na forum ug bob1965 mam 7rr bylem w @exile ale odszedlem bo za malo tam aktiv graczy nikt nie ma na mnie passow mam jeszcze postac o nicku crimson z 3rr to tyle czekam na pytania na co dzien pracuje w branzy wedkarskiej mam zone i wychowuje 2 corki 18 i 23 lata lekko nie jest ale jak to sie mowi u nas na wschodzie zycie to nie je bajka a polecil mnie was bozydar moj swietny znajomy z realu
Ostatnio edytowany przez bob1965 (2011-10-19 19:39:47)
Dziadek.
Witaj Bob zwany Boguslawie.
Milo mi ze srednia wieku nam sie bardzo podnosi.
Co Ciebie do nas przywialo, a raczej, kto Ci zaproponowal nasza skromna gildie?
Co porabiasz na codzien?
Ale cieszy mnie bardzo ze dobrze korzystasz z Edytuj, wiekszosc znanych mi podan rozklada sie na 10 post.
Zwiezle i ciekawie.
Ja ogólnie na tak.
A ta gildia w której byłeś nie miała się zbić w jedną i przyjść do nas ? Co się stało ?
mowia ze im i tak dobrze poprostu sa tylko po to by kontakt trzymac z ludzmi jeszcze z Freedom
JA JESTEM NA TAK !!! DAJE ZAPRO I SUBA LICZE NA REWANŻ
A tak serio to:
Sokółka na + (pierwszy raz bylem tam w tym roku i nie zaluje )
ogolnie to +
JASZCZOMP podoba mi sie to trzeba umiec napisac^^^
no jak op to op Starszy mydlo mowi TAK xD
Dziadek.
Tu tak jest i tak bedzie, duzo chamstwa, duzo humoru, duzo nerwow, krzykow i wszystkich innych zajebistych pozytywnych rzeczy dla rozluznienia.
i dobrze i o to chodzi
Gracz Asylum
Ja jestem na TAK .
A co do oszołomów , to jak przyjdziesz do nas , to dopiero poznasz , co to znaczy być oszołom
Wredny Brat !
TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK.....
innej odpowiedzi nie moze być
ManioTomkoPlamko*;
jak mialem czas to tez lubilem polowac na Odrze relaksujace do czasu, po paru h bez drgniecia szczytowki to sie zloscilem, ale milo wspominam. Plusik za wedkarstwo, jak z bozym sie dobrze znacie to kolejny plus. Ogolem to na Tak. Pozdro xD
Gracz Asylum
Jestem na a co ! Jak wszyscy na TAK to ja mam się reszty słuchać? Phi dobre mi. Przynajmniej jedna osoba musi być na NIE, bo tak powinno być, żeby inni nie myśleli, że bierzemy kogo popadnie itp. Bo co do Twojej osoby, to ja nic i podanie OK.
Wiec tak jak wyżej pisałem, ktoś musi dla reguły dać NIE, ale niestety nie jestem to ja więc jestem na TAK
^^^^
// Tomciodyt - mama wie ze cpiesz? XD
Ostatnio edytowany przez StaryPszczelarz (2011-10-20 21:54:29)
Spamer Roku ^^
Masz jakies ciekawe karpiowki daiwy na stanie? Tylko oryginalne a nie jakis zlom podrobiony.
I kolowrotek pod federek tez daiwy najlepiej. Do spiningu lekkiego tez kolowrotek, wazne by nie jackson ani dragon bo mnie ciarki przechodza na sama mysl o tym badziewiu.
Jak masz w dobrej cenie (posezonowej) to jestem na tak i moze sie dogadamy
daiwa nie handluje bo maja serwis do dupy i klient czeka pol roku ns reklamacje ale shimano mam powiedz tylko jaki model chcesz i dostaniesz dobra cene
Spamer Roku ^^
Wlasnie o to chodzi ze daiwe ciezko dostac ale robia za to ze wspaniala precyzja i finezja. Baitrunnery zostaja daleko za infinity dla przykladu a cenowo nie wielka rozbieżnosc. Feedera shimano mam ale takiego juz chyba pod 30 lat i jest wspanialy, wtedy byla to jedna z lepszych wedek na rynku teraz dopiero przerzucilem sie na nowa daiwe a tamten jest na emeryturce ;D
Shimano teraz ma slaby sprzet moim zdaniem i wiekszosc naplywa z taiwanu- pomimo ze proces produkcji ten sam to jednak japonce sa prawie 2x drozsze
Teraz karpiowki mam balzera, bardzo ciekawe, dwie 3skladowe i jedna starsza 2skladowa z serri princes zdaje sie. Wspaniale chodza, szczegolnie akcja tej 2skladowej jest boska
Ja zostane przy daiwie, jak juz kompletuje daiwe to niech bedzie ona cala
zuch
Dziadek.
Przyjety.
Odszukaj moich graczy, ktos mnie zawola i przyjme Ciebie do gildii.